web analytics

PROVICTIM Projekt

Adatvédelem

Ön a Provictim.hu weboldalt ingyenesen látogathatja, és böngészhet a portálon. Az oldalhoz való hozzáférés nem regisztrációhoz kötött. A hozzászólásokhoz, véleményekhez a személyes adatoknak minősülő információk megadása nem kötelező, azonban opcionálisan Ön megadhat ilyen adatokat. A weboldal üzemeltetője a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön személyes adatait kezelni és nyilvántartani. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. Az oldal üzemeltetői - szolgáltatásunk harmadik fél által (az oldalak felhasználóival) történő igénybevételével - az interneten közzétett információkért (úgymint azok valódiságával, felhasználásával, stb.) kapcsolatos mindennemű felelősségét kizárja.

Az oldalakat látogató számítógépek IP-címei naplózásra kerülhetnek, hogy rögzítsék a felhasználó látogatását. Ezeket az adatokat hatósági eljárás esetén az eljáró illetékes hatóság rendelkezésére bocsátjuk.

A portál tartalmáról napi mentés készül, változó időpontban. A portál esetleges összeomlásakor helyreállított tartalom ennek megfelelően alakul. A mentések 30 napra visszamenőleg helyreállíthatóak.

Az adatszolgáltatás önkéntes.

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a regisztrációval automatikusan felkerül emailcíme a rendszerünkbe és hozzájárul a Provictim.hu portálról jövő esetleges hírlevelekhez.

A megadott személyes adatokat kizárólag a Provictim.hu portálon (és szerződött partneroldalain), illetve a Provictim.hu adminisztrációjával kapcsolatosan használjuk fel, azokat harmadik személynek át nem adjuk.

Adatai kezeléséről Ön bármikor tájékoztatást kérhet az adatkezelőtől, illetve ugyanitt kérheti adatai törlését és helyesbítését.

FIGYELEM! Az üzemeltető a fenti szabályozást bármikor, előzetes vagy utólagos értesítés nélkül megváltoztathatja, esetleg meg is szüntetheti.

Tatabánya, 2012.06.01.