web analytics

PROVICTIM Projekt
25Sze/130
Az Ön kérdése röviden:

Csalás áldozata lettem

Az Ön kérdése és a mi válaszunk

"Csalás áldozata lettem. Belekerültem egy negatív élethelyzetbe és anyagi hátrányom azóta csak nőtt! Kiutat keresnék anyagi helyzetem rendbetételére, de környezetem csak kihasznál emiatt és ezért nem tudom hiteltartozásaimat rendezni! Jelenleg még munkahelyem sincs, pedig szívesen dolgoznék. Közgazdasági érettségivel mérlegképes könyvelői végzettséggel, regisztrált könyvelőként nem tudok elhelyezkedni, mert nincs gyakorlatom, és legutóbbi munkahelyemen nem a végzettségemnek megfelelően alkalmaztak 12 évig! Problémám összetett, de megoldásához kérnék segítséget!" - Zoli

Tisztelt Kérdező!

Annak érdekében, hogy feltérképezhessük összetett problémáját valamint hogy pontosan milyen bűncselekmény áldozatává vált, majd ezek alapján megállapíthassuk, hogy mely támogatásainkra lehet jogosult, javaslom, hogy szíveskedjen felvenni a kapcsolatot a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálatának Áldozatsegítő Osztályával.

Elérhetőségeink a következők:
Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal
Igazságügyi Szolgálat
Cím: 2801 Tatabánya, Ságvári Endre út 50. Pf.:1423 (Integrál Közigazgatási Központ)
Tel: 34/512-790, Fax: 34/512-791.

Az ügyfélfogadás ideje:
Hétfő:9.00 ? 13.00,  Kedd: 13.00 ? 16.00, Szerda: 13.00-18.00, Csütörtök: 9.00 ? 13.00

Kérem, forduljon hozzánk bizalommal!
Üdvözlettel: dr. Gulyás Renáta

FIGYELEM!

Az Utcai Szociális Segítők Egyesületének szociális szakemberei mindig a legjobb tudásuk és ismeretük birtokában próbálnak válaszolni az Önök kérdéseire. Mégis előfordulhat, hogy a válasz nem egyezik az Egyesület szakmai, politikai, vallási, stb. nézőpontjával. A válasz mindig a választ adó szakember szubjektív véleményét tükrözi. A provictim.hu portálon megjelenő "Csalás áldozata lettem" kérdésre adott válasz semmi esetre sem tekinthető hivatalos állásfoglalásnak, csak tájékoztató jelleggel jelentetjük meg. Kérjük ezt minden esetben vegye figyelembe. Köszönjük.


Az Ön kérdésére válaszolt. Köszönjük.

    None Found
Hozzászólás (0) Visszakövetés (0)

Nincs még vélemény.


Ön máshogy látja? Ossza meg velünk.

Biztonsági kód *

q0JQO

Please type the text above:

Még nincs visszakövetés.