web analytics

PROVICTIM Projekt
5Júl/130
Az Ön kérdése röviden:

Fenyegetés?

Az Ön kérdése és a mi válaszunk

"mit csinaljak barhova megyek megtalal es fenyegetozik??" - baba

Tisztelt Kérdező!

Mivel elég röviden fogalmazta meg kérdését, nem tudhatjuk pontosan, hogy milyen esetről is van szó. Azt tanácsoljuk, hogy problémájával mindenképpen keressen fel egy olyan szervezetet,ahol részletesebben el tudja mondani a gondokat, és kézzelfogható tanácsokat kaphat a szakemberektől.

Javasoljuk a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálatának Áldozatsegítő Osztályát /Tatabánya, Népház u. 12., 34/512-790/, vagy a tatabányai Utcai Szociális Segítők éjjel-nappal hívható krízis telefonszámát:34/511-028.

Reméljük, hogy a problémájára előbb-utóbb megoldást talál majd.

FIGYELEM!

Az Utcai Szociális Segítők Egyesületének szociális szakemberei mindig a legjobb tudásuk és ismeretük birtokában próbálnak válaszolni az Önök kérdéseire. Mégis előfordulhat, hogy a válasz nem egyezik az Egyesület szakmai, politikai, vallási, stb. nézőpontjával. A válasz mindig a választ adó szakember szubjektív véleményét tükrözi. A provictim.hu portálon megjelenő "Fenyegetés?" kérdésre adott válasz semmi esetre sem tekinthető hivatalos állásfoglalásnak, csak tájékoztató jelleggel jelentetjük meg. Kérjük ezt minden esetben vegye figyelembe. Köszönjük.


Az Ön kérdésére válaszolt. Köszönjük.

    None Found
Hozzászólás (0) Visszakövetés (0)

Nincs még vélemény.


Ön máshogy látja? Ossza meg velünk.

Biztonsági kód *

aowr

Please type the text above:

Még nincs visszakövetés.