web analytics

PROVICTIM Projekt
5Sze/120
Az Ön kérdése röviden:

Nyitókonferencia véleményezése

Az Ön kérdése és a mi válaszunk

"Szeretnék gratulálni a projekthez, illetve a nyitórendezvény színvonalához. A projekt olyan mindenre kiterjedő, részletes elemeket tartalmaz, hogy ha csak a fele megvalósul,már akkor elmondható, hogy egy sikeres és nem mindennapi program vette kezdetét a megyénkben. Erőt kívánok a megvalósításhoz!" - spdmn

Kedves spdmn! A szervezők teljes stábja nevében köszönjük megtisztelő véleményét a konferenciával kapcsolatban. Minden erőnkkel a projekt minél hatékonyabb megvalósításán dolgozunk jelenleg is. A megvalósításban részt vevő szakemberek tapasztalata, tudása, rátermettsége a garancia a sikerhez. A portált folyamatosan frissítjük az aktuális helyzetről és  a nyitókonferencia képeit is hamarosan feltöltjük . Köszönjük a biztató szavakat.

FIGYELEM!

Az Utcai Szociális Segítők Egyesületének szociális szakemberei mindig a legjobb tudásuk és ismeretük birtokában próbálnak válaszolni az Önök kérdéseire. Mégis előfordulhat, hogy a válasz nem egyezik az Egyesület szakmai, politikai, vallási, stb. nézőpontjával. A válasz mindig a választ adó szakember szubjektív véleményét tükrözi. A provictim.hu portálon megjelenő "Nyitókonferencia véleményezése" kérdésre adott válasz semmi esetre sem tekinthető hivatalos állásfoglalásnak, csak tájékoztató jelleggel jelentetjük meg. Kérjük ezt minden esetben vegye figyelembe. Köszönjük.


Az Ön kérdésére válaszolt. Köszönjük.

    None Found
Hozzászólás (0) Visszakövetés (0)

Nincs még vélemény.


Ön máshogy látja? Ossza meg velünk.

Biztonsági kód *

6SDk

Please type the text above:

Még nincs visszakövetés.